Tay Tv Frekans Değişikliği, Tay Tv Göstermiyor Problemi. Tay Tv Yayın Problemi


Tay Tv Frekans Değişikliği, Tay Tv Göstermiyor Problemi. Tay Tv Yayın Problemi

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba, biliyorsunuz ki bir kaç gündür Tay tv de sıkıntılar var. Yayın Problemi yaşanıyor.Bu makalemizde Tay Tv yayın probleminin neden kaynaklandığını ve çözümünün nasıl olduğunu açıklayacağız.

Öncelikle Tay Tv nin yeni frekansını vermek istiyorum. Frekans : 12245 polarizasyon : Yatay (horizontal) Sembol Oranı : 27500 Fec: 5/6

Arkadaşlar Tay tv hd yayına geçiş yaptı ve frekansı degişti. Bu yüzden mevcut kanal listenizde bulunan tay tv göstermemektedir.Sizlerde doğal olarak yeni frekansını bulup cihazınızdan tarattınız ve hala göstermemekte. Bunun sebebini hemen açıklayayım, tay tv artık SD (scartlı , hd olmayan uydu alıcıları) uydu cihazlarında çalışmamaktadır. Yani Tay tv yi izleye bilmeniz için Full HD uyumlu uydu alıcısı kullanmanız gerekmektedir.Full Hd uydu alıcınızdan kanal ekle menüsünden veya transporter menüsünden frekansları girerek tarama yaptırdığınızda kanal otomatik olarak bulunacaktır.

Full Hd uydu alıcısı olmayan kullanıcılar www.uyduburada.net adresinden online satın alabilirler.

Full HD uydu alıcısı olduğu halde Tay tv yi ayarlayamayan istanbul daki müşterlerimiz teknik servis talep etmek için 0212 625 8 625 nolu telefonlardan randevu alabilirler.